Som fisken i vattnet!

IMG_7001

Pre-dinner i går kväll! Har ett jättemysigt rum på Vallö slott och ljuset flödar in tom på sena kvällen. Helt underbart faktiskt. Mina byxor kommer från Weekday och top från mig, ni är några som undrat:)

Åhhh men hej!

Jösses vilka dagar vi har här dom är långa fast njutbara och spännande på alla sätt. Ska absolut berätta mer så fort jag kommer hem för det finns ju så mycket mysigt att göra i det här landet. Är dessutom säker på att jag lagt på mig minst två kg sen vi kom i i förrgår. Men det har det varit värt för maken till godare mat har jag sällan skådat;)

IMG_6995

Just nu befinner vi oss alltså på ett slott ute på landet och fåglarna kvittrar som tokar utanför mitt fönster.

IMG_7031

Middagen var 10 poäng och makalöst vacker.

IMG_7022

Och Y-stolen såklart!

Nej nu måste jag skynda mig ner för lite frukost. Vi ses igen lite senare.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Petras byxdress är MAGISK! Otroligt vacker! 12 POINTS 🙂

    1. Vad glad jag blir! Tack tack