Eurovision och jag får vara med på ett hörn!IMG_3276

Kan fortfarande inte riktigt förstå att jag ska få vara med i Eurovision! Alltså, inte jag personligen fast så nära som jag någonsin kommer att få vara med om man säger så. Herreguud 250 miljoner människor kommer att få se den här jumpsuiten som vi har handbroderat och jobbat med i månader! Är så ärad att jag fått det här spännande uppdraget att representera svensk design ut i världen. Tack, tack, tack.

Heeej,

Ni missar väl inte delfinalen i morgon? Känns så kul att få vara en liten del av detta glammiga evenemang:)

När vi fick veta att vi skulle få göra en av Petra Medes outfits beställde vi på direkten spets från Frankrike och började med en prototyp. Jag ville göra en jumpsuit i stället för en klänning, lite Abba känsla fast i modern tappning och precis sådär gnistrande som jag tycker att Eurovision ska vara. Kaxig men elegant var våra ledord under tiden vi jobbade och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet. Lagom mycket gnister för att fortfarande vara lyxig och en väldigt nöjd Petra vilket var viktigast för mig. Håll tummarna för att allt går bra nu på torsdag också, drömmer mardrömmar om hur klänningen spricker och alla stenar faller av!! Hughh.

Så tacksam.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. starwoman

  Wow Valerie!!! Du är grym, så förstår att du får vara med på ett hörn!! 🙂 Kram på dig

  1. Så spännande!! Hihi

 2. Christina

  Bra jobbat! 🙂

 3. Oh så fantastiskt fin, underbar!
  Fin kombination med spetsen och dekorationen!
  Den kommer att göra succé!
  Kram Kattis

  1. Tack snälla du:) Håller tummarna för det.

 4. Åh vad fin Petra är ikväll, du är ju super duktig fast det visst ju jag och jag hade en av dina fina klänningar på min dotters bröllop.

  1. Vad kul!! Så roligt att höra:)