Vår lilla docka blir 1 år!

IMG_6507

IMG_6491

IMG_6498

Min älskade lilla tjej fyller 1 år idag!

IMG_6522

Godmorgon!

Det är tidig morgon här idag hos oss idag, lillan fyller ett år och jag ska resa till Danmark. Min älskade lilla lilla tjej som ju nyss kom till oss, hur kan hon fylla ett år?! Vad hände med tiden!!

I går firade vi med tårta och sång för idag flyger jag ju bort två dagar på ett litet jobb. Varje gång någon av våra små tjejer fyllt ett så har dom fått smaska en liten bit tårta alldeles själva och gissa om dom har älskat det? Mmm mmm mmm har det låtit och vi har sjungit och pussats och skrattat åt allt kladd.

Nu måste jag packa ner det sista, pussa mina små barn och sen hoppa in i taxin till flygplatsen.

Vi ses i DK!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *