Vad pysslar jag med?


IMG_6549

Hej bloggen!

Ja, men nu är det säkert många av er som undrar vad jag pysslar med idag? Det ska jag berätta;) Just nu är jag på en underbar pressresa i Danmark och njuter i fulla drag. Vädret är fantastisk, maten är fantastisk och sällskapet 10 p.

Kommer självklart mer om denna resa lite senare för just nu ligger jag i sängen i mitt gulliga lilla rum på ett pensionat mitt ute på landsbygden och ska få sova en hel natt själv. Bara det är ju lyx.

IMG_6565

IMG_6547IMG_6572

Åt en så god lunch på Martens ( Mårtens..;) Rööögeri i dag i Karrebaeksminde..hmm inte helt lätt här med uttalet. Hahaha, men galet gott och mysigt på den lilla bryggan där vi satt i solen. Det var krabbesalat å rejjesallat å äggemagge på rågebrööö och gu vet allt!!

IMG_6605

Avslutade allt med lite flööödebåller med hallon och vallmo. Hade ätit upp alla om jag varit själv ! Måste köpa med hem bums.

IMG_6529

Nu blir det sängen här för en lång dag väntar i morgon.

Sov så gott,

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åh ditt lipstick, så snyggt var finns det att köpa? Skulle vara perfekt till den vita spetstoppen och spetskjolen (Blade) jag inhandlade i din butik förra veckan! Jättenöjd med detta set och servicen av personalen som är nog så viktig! Kram kram tack för de fina kläder du gör!!!

    1. Tack snälla du! Det tycker jag också! Tycker om alla tjejerna i butiken så mycket. Det är från Mac col spanking hot:)