Fler pics från vårt vardagsrum

IMG_6481

Flyttade bordet från Asplund till andra sidan, blev så bra! Tänker mig att vi på andra sidan ska ha en golv lampa men har inte hittat vilken ännu. Tar gärna emot tips.

IMG_6483

Pioner i massor och min absoluta favoritfärg, tycker att kontrasten med det gula i mitten är så fint. Varje dag ändrar dessa pioner färg också så ingen dag är den andra lik..

IMG_6486

Godkväll,

Hittade några fler bilder på de nya vägg speglarna som jag tog vid soffan. Vi byggde likadant i hela rummet så fler pics kommer på det såklart.

Det vi gjorde var att allra först måtta hur många speglar det blev på varje vägg. Eftersom vår lägenhet är från sekelskiftet så är inga väggar lika i längd vilket gjorde det hela lite svårare. Vi bestämde oss i alla fall för att göra dom så lika som möjligt i alla fall och man kan absolut inte se någon skillnad med blotta ögat.

Sen använde vi mdf skivor som var 6 mm i bredd och ovanpå det en bröstlist med profil. Det gjorde det hela lite mer modernt fast med en liknande list som redan fanns i vår lägenhet. Det är viktigt att titta vad det finns för original detaljer och sen efterlikna dom så mycket det går, blir snyggast så.

Känner mig helt lycklig innombords av hur fint det blev och jag är jättenöjd att vi tillslut bestämde oss för att göra dom på det här sättet. Suuuper suuuper snyggt och nu kommer jag alltid att vilja ha det såhär om vi någon dag flyttar.

Nu ska jag krypa upp här i soffan med min man och äta jordgubbsglass! så smarrigt.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. soffan var verkligen inte fin, ser konstig ut med de tillhörande dynorna i ryggen som är för små.

    1. Tur att smaken är olika då;)