En magisk kväll
IMG_6386

Vilka dagar och kvällar vi har just nu, det underbara vädret gör att energin är på topp!

IMG_6357

Hos vännerna i Enskede i går eftermiddag..

IMG_6422

Premiärgrill..

IMG_6396

och rosé i solen…

IMG_6405

Det var varmt hur länge som helst och barnen studsade i flera timmar tills dom blev svettiga och trötta.

IMG_6412

IMG_6403

IMG_6424

Finns det något godare egentligen? hemlagade grillade hamburgare med extra allt;)

IMG_6376

Anna och Elton!

Men heeeej!

Hoppas allt bra med dig idag. Alltså guuuuud vilka dagar vi har! som rena semestern. Jag är så glad att vi valde att vara kvar i Stockholm denna långhelg. Vädret kunde inte varit bättre och hela familjen är ledig. Hur bra? I går var vi hos våra vänner som nyligen köpt hus i Enskede och myste i deras trädgård, drack rose´och grillade till sent. Blir ju så galet sugen på att flytta till hus när man får hänga hos dom och allt är så mycket enklare med barnen. Alla var nöjda och glada och lekte tills det blev mörkt i trädgården. Som det ska vara.

Vad gör du idag?

Nu är nästan vårt lilla renoveringsprojekt klart här hemma och paneler är uppsatta i vårt stora vardagsrum. Bara lite slip och målning sen är tutti finito. Känns underbart att det äntligen är klart och jag är så nöjd att vi tog detta beslut.

Bilder kommer såklart när allt är helt färdigt.

Ha nu en lovely dag i solen!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *