En gårdagens moi

_VIP6548 (kopia)

Vilket galet väder!! sommar och sol och alldeles underbart!! och så är vi lediga?! hur härligt är väl inte det!

_VIP6552 (kopia)

bilder: Ulrica T

_VIP6574 (kopia)

En gårdagens jag alltså i prickig klänning från ”Valerie”, först påväg till ett litet, litet möte som knappt räknas som jobb och sen vidare till parken med barnen:)

Godförmiddag vänner!

Mår ni fint?

I går var vi ju lediga tillsammans jag och barnen ( maken jobbade lite) och efter ett snabbt möte i Bromma hemma hos Petra Mede (!) så hade även jag dagen ledig.

Japp, jag var hemma hos självaste Petra Mede för att prova hennes outfit till mellon som vi i detta nu håller på med. Så spännande och roligt att jag typ får nypa mig i armen lite. I den andra delfinalen ska Petra ha en jumpsuit som jag gjort och galet nog ska 250 miljoner människor se henne i den då. Tänk att min lilla jumpsuit ska få ses av sååå många!! Helt ofattbart;)

Nu ska jag ut i solen för det snickras och putsas och slipas här hemma för fullt. Kommer en liten sneakpeak senare i dag för det blir så snyggt att jag måste få visa.

Ha nu en underbar dag vänner!!

Kram från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *