Bus & mys

sponsorskylt (1)_Libero

IMG_6106

Hello mina vänner!

Hoppas att ni mår fint idag.

Just nu är det fullt upp men massor av olika jobb och som jag berättade tidigare så är det snart dags för ett galet stort jobb som ännu så länge måste vara lite hemligt men snart så ska ni få veta;)

Men, idag är jag mammaledig och det är så skönt, passar på att mysa lite extra med min lilla lilla skatt som ju snart är stor. Måste passa på att bebisgosa ordentligt nu. I går tog hon sina första steg helt själv så snart kommer hon väl att springa runt här i en rasande fart.

Vad använder ni förresten för hudvårdsprodukter till era bebisar?

För mig är det viktigt att produkterna jag använder är svanenmärkta och utformade så att dom passar min lilla bebis hud. För det är ju den känsligaste hud som finns. Just nu kan man vinna ett härligt kit med massor av produkter från Libero som man med gott samvete kan använda på sin lilla bebbe. Bra ellerhur! Jag har haft dessa produkter på alla mina bebisar och är jättenöjd.

IMG_6095

Libero har just nu en tävling där du kan vinna ett härligt hudvårdskit!


IMG_6074IMG_6082

Bebisgos, mys och välling innan hennes förmiddags napp;)

IMG_6080

Ha en fin dag nu vänner!

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *