Att vara ensam med allt!

_VIP6369

Bild:Ulrica T

Godkväll mina fina vänner!

Hoppas att ni alla mår prima! Vilken härlig dag det varit, massor av sol och så varmt och skönt! Satt ute en lång stund på förmiddagen medan Leonie sov, drack kaffe och jobbade lite.

I fyra dagar har jag nu varit ensam med tjejerna och det har varit galet mycket att stå i samtidigt som det är mysigt att ha dom bara för mig själv lite. Just nu så sover Leonie väldigt knackigt så det har varit lite sömn och vansinnigt tidiga morgnar de senaste dagarna. Måste ge en eloge till alla er ensamstående föräldrar där ute ( jag har ju faktiskt varit en av dom tidigare så jag förstår lite..) som gör allt allt själv, dag som natt. Det är en enorm skillnad i att vara två och ett team där man tillsammans hjälps åt.

Min älskade man har varit iväg och  haft det mysigt med vänner i Spanien och jag unnar honom verkligen det.  Att få en break och komma bort lite från alla måsten. Så viktigt tycker jag, man blir en bättre förälder och partner av lite egentid tror jag.

Men idag kom han hem igen! så skönt och härligt.


IMG_6304

Under tiden har vi i alla fall gottat oss med allt möjligt och i går provade vi detta smarriga, Yollibox. Supergod ekologisk yoghurtglass och helt beroendeframkallande! Speciellt kombinationen kokos och choklad. Mumsigt värre. Man måste ju lyxa till det lite ellerhur? 😉

IMG_6300

Gahhh, nu blev jag sugen på att hämta mer..

Blir en vända till frysen tror jag bestämt! Sååå mysigt att ha min J hemma igen nu, krypa upp i soffan tillsammans och prata, titta på film och äta glass!

Ha en mysig kväll nu.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *