Kungligt värre

valerie

Godmorgon lördag!

Men oj oj oj hur tjusig får man vara? Vad roligt att vakna upp till den här fina bilden, vår egen supermodell Vicky Andrén från gårdagens fest på Nordiska Museét iklädd  Mable long dress, finns här för er som är nyfikna.

Hoppas att du mår fint denna Valborgsmässoafton!

Vi mår fint i alla fall och med tanke på att vi redan har varit uppe ett tag ( yes, vi har en early bird här;) så har jag hunnit med att städa Biancas garderob och rensa upp bland urvuxna kläder och gått igenom vad som måste bort. I dag har jag lovat en tur till lek parken, köpa ett par rosa jeans till Bianca men även en present till bästisens kalas i morgon ska fixas. Pappa J har andra planer så det är bara tjejerna och jag! Lite senare blir det bubbel hos vänner på deras härliga terass här i stan.

Håller tummarna för sol!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hon är så otroligt vacker Vicky! Fantastisk klänning, får fem plus av mig! Njut av söndagens solstrålar nu, kramkram