En grön liten sak

IMG_6150

Godmorgon vänner!

Åhh vilken tidig morgon vi hade idag! jäääässp, kl 5 tyckte Leonie att det var dags att gå upp… Kunde inte somna själv igår efter ett sent jobb möte och en sen middag så det blev inte många timmar i natt. I dag blir det alltså en vilodag, kanske en liten runda till parken men annars lugnt.

DEt pågår som ni vet en minirenovering här hemma och nu är vi klara i köket. Skulle ju visa er hur fint det blev men såklart så hittar jag inte min sladd till kameran!! så typiskt!! Ske leta vidare och så fort den dyker upp sak ni få se 🙂

Så länge så vill jag visa er min nya lilla skatt som kom från min mans mormor Anna Greta, en grön liten pärla som ser ut som ett smycke här hemma. Sååå fin tycker jag.

Idag ska jag även preppa lite inför morgondagens spännande uppdrag. Har ju helt glömt att berätta för er att jag ska vara konferencier på ”Late night shopping” i Sturegallerian. Så det ska pluggas manus och fixas outfit. Lite nervöst men också jättekul! Har någon av er vägarna förbi så kom och säg hej vet jag!

Ha en fin dag nu:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Malin Wikström

    Hej Valerie,

    Konstig fråga men var den möjlightvis från Ann-Greta i Sundbyberg som en gång i tiden var förskolefröken på lekis som det hette på 70-talet? Världen är liten i så fall. Din blogg är toppen och du inspirerar verkligen. Keep up the good work.

    Kram Malin