Det stora ansvaret

sponsorskylt (1)_Libero

IMG_6088

Leonie leker gärna med sina wipes och allt annat som hon kan hitta, allt ska smakas och kännas på och jag försöker låta bli att vara en ”nipprig” mamma. Men, det är inte lätt när verkligen ALLT ska in i munnen…Hela lägenheten är sanerad på små föremål så det ska ju inte finnas något farligt men så har vi ju en 3 åring också som släpar fram allt möjligt! Man får ta mig tusan vara där hela tiden just nu.

IMG_6091

Hej vänner!

Hoppas allt är bra idag.

Tänker just nu mycket på hur man med tiden förändras som förälder. Med första barnet och med tredje barnet så är det ju en enorm skillnad, sen har det kommit massor av nya och bra produkter också! Ta bara gröten på påse tex som nyss kommit, hur bra?

När min första lilla bebis kom var jag ung och osäker och visste inte alls vad jag kunde förvänta mig. Det ända jag var riktigt säker på var den enorma kärlek som jag kände för henne på en gång ( jag vet att det där med kärleken kan vara olika för alla) men jag blev störtförälskad i henne i samma stund hon kom trots chocken det var att föda barn.

Men sen kom känslan av ansvar, herreguuud detta lilla liv som jag skulle ta hand om och vars öde helt vilade i mina händer.

Så stort.

Mitt barn! En helt galen känsla och något man bara drömt om.

Hur ska jag kunna ta hand om henne? Jag kunde inte ens byta en blöja! Denna sköra lilla kropp som ju knappt gick att hålla i, liten som en groda med världens känsligaste kropp. Mitt/vårt ansvar.

Det fanns ju inget som var mjukt nog för hennes sköra hud ( man fantiserade om bomullsbäddar minns jag..haha) och jag var osäker på hur man skulle ta hand om den. Då hade jag behövt den här hudskolan som Libero nu har tagit fram, det skulle vara skönt att veta att man gjorde ”rätt”. Ja eller fel för den delen.

I dag känner jag mig som en helt annan förälder men visst behöver man veta allt om igen, tiderna förändras och det finns nya och bättre sätt att ta hand om sin bebis.

Gå gärna in och kolla på Liberos hudskola och se hur man på bästa sätt tar hand om sin lilla bebis hud. Alltid bra med lite uppdatering tänker jag  även om jag idag är 3 barns mamma 🙂

Ha en fin dag nu och krama era småttingar!

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *