Premiär på Gröna Lund

IMG_2937

IMG_2934

I går var vi ju på Grönan på premiär och allt! Dagen började fint med sol och fint väder även om det var lite kallt men sen blev det regn och rusk och ganska kyligt men barnen var nöjda och hade åkt massor. Första timmen så var det ju endast för Vip- inbjudna och det var ju som den bästa present man som barn bara kan tänka sig. Nicoletta hade med sig en kompis och nu när dom tjejerna är så stora så fick som springa runt själva ( dom hade telefoner med sig). Känns galet att min stora tjej är så stor nu!

Hej söndag,

Hur mår ni idag? Här är vi lite trötta efter gårdagens utflykt. Jag fotade lite med min telefon i går för jag orkade inte släpa med mig min stora kamera så idag blir det ett litet kollage från igår. I dag var vi en snabb vända till Ike för några inköp, det pågår ju en mini renovering här hemma. Men hör och häpna, vi kom hem tomhänta!! Har nog aldrig hänt förut! Vi vill sätta överskåp på våra garderober och fick höra att det då var köksluckor som gällde, det var bara det att det inte finns överskåp som matchade vår garderobsbredd…suck. Så, nu blir det till att plastbygga det också! Men men, det blir nog bra:)

Kanske någon av er har gjort detta förut? Berätta gärna hur ni gjorde i så fall så kanske vi får tips.

I  dag blev det klart i köket så i morgon så ska ni få se på vårt lilla Ikea- hack som vi har fixat där. Blev så snyggt!

Ha en fin söndagskväll nu.

Kram på dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *