En lyxig kväll

IMG_6159

Äntligen klar att gå! ni som är lite observanta ser klädhögen på sängen, jag gör ju alltid mig i ordning i det sista och då brukar det bli lite stressigt och några byten på det…

Hej kära vänner!

Hur mår ni idag? Här är allt fint och jag är nyss hemkommen från tandläkaren och tjohoo kors i taket, jag hade inga hål!! Jag har efter alla mina graviditeter haft hål och givetvis beror det på allt snacksande för jag har unnat mig det men även hormoner? Anyway, inga hål den här gången vilket är så skönt!! jippi!

Hade en så mysig kväll igår.

Jag var inbjuden på en lyxig middag hos Ek Per och åt en fantastisk middag från Pom & Flora ( om ni missat detta ljuvliga ställe så ligger det på Bondegatan..) och det var bara så härligt att få sitta ner och äta en god middag och njuta av grymt sällskap och inspirerande människor. En bra break från barnskrik och kladd;)

IMG_6163

till förrätt fick vi lätthalstrad lax sachimi med en underbar sallad och ni som känner mig vet ju att det är en absolut favorit rätt! Samtidigt som vi åt höll Andrea Brodin i en frågestund med grundarna till Himla, Ceannis, Sniph ( ett nytt coolt parfymföretag) och Ylva Skarp var på plats och berättade om sin passion och hur det är att driva eget.

Väldigt spännande och mycket igenkänning där.

IMG_6174

Grymma bloggkollegorna Sanna och Hanna!

Nu har jag dukat upp till lite fika här hemma i form av en smarrig hallon bakelse och vårt goda kaffe från Johan & Nykvist ( godaste kaffet enligt mig). Jag var ju så glad efter tandläkaren att jag gick en liten sväng in Östermalms hallen och smög även in på Asplund för lite inspiration. Hittade som vanligt allt för mycket fint därinne men jag fick i alla fall med mig några härliga magasin för att inspirera mig inför vår lilla renovering som pågår här hemma.

Lite onsdagslyx hem helt enkelt.

IMG_6185

Det fanns även en liten tjej som ville smaka..

IMG_6182IMG_6180

Alltså, såå gullig man kan vara i sina små nya jeans och body, hon blev så stor på en gång liksom. Hittade så sköna och mjuka små jeans på Zara sista vi var där och hennes urfina body kommer från Marmar hos Babyshop.se

Nej, nu blir det dagishämtning och middagsfix, blir nog ett glas vitt idag. Lilllördag och allt, ett begrepp som jag har tagit till fasta på. Why not?;)

Ha en fin kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Vilken härligt kväll det låter som! Och riktigt snygg outfit på dig.
  Skönt att få komma ut och ”vara sig själv” ibland, eller hur!

  Själv har jag njutit av god mat och gott vin fyra dagar i vackra Barolo, Italien. Inte fel det heller kan jag lova 😉

  Kram Catta

 2. Vilka snygga garderober du har! Var kommer de ifrån? Tack för en inspirerande blogg!

  Teresia

  1. Tack:) Dom är från Ikea!