Lovade ju er receptet

IMG_6030

Min scampisallad som jag gjorde i veckan och idag kära bloggvänner ska ni få receptet! så smarrigt och samtidigt nyttigt, bästa kombon enligt mig!

Scampisallad ala moi

Scampi ( välj eko räkor!)

Edamame bönor ( finns frysta)

Broccoli

Bladspenat

Koriander

Vitlök

Dressing:

Chili

Lime 2 st

Ingefära ( en liten bit)

Olivolja

Röd Chili

Pressa vitlök och chili i en panna med olja och värm försiktigt räkorna i den. Blanda sallad och koriander med snabbkokt broccoli( kokar alltid min i 1 min) och edamame bönorna. Blanda nu dressingen. Pressa lime och riv ingefära i en skål. Häll över olivolja och finhackad röd chili.

Lägg upp salladen på et fat, häll över dressingen och lägg till sist på räkorna. Klart att äta!

Hello söndag!

Vi är ju just nu inne i en äta nyttigt fas här hemma, nu när alla mina 3 barn är här ( så härlig känsla faktiskt!) så känner jag att det verkligen är dags att ta tag i min kropp & själ. Senare i år så fyller jag 40 så det är nu det v e r k l i g e n är dags att se till att må som bäst!

Så, vi äter nyttigare än någonsin och tränar regelbundet och jag måste säga att det verkligen gör skillnad. Jag känner mig stark på alla sätt! Ganska häftigt faktiskt. Nu är jag super peppad och gör allt jag kan för att planera in träningen i vardagen. Inser att man verkligen måste offra något annat för att få till men jag mår ju så mycket bättre att det är värt det. Ser det som en investering för en bra framtid tillsammans med min familj. Alla blir glada av att mamma mår prima, barnen får ju dessutom en piggare och gladare mamma och J en roligare fru och ja på jobber orkar jag mer..Alltså allt bara bra. Nu gäller det att hålla i detta och inte ge upp.

IMG_2746

Morgonens tidiga runda runt Karlberg, 5 km på 30 min är kansek inte mitt bästa men sååå skönt och sååå nöjd jag var sen. Dessutom är det ju en så fin väg att man liksom inte kan klaga..

Nej, nu ropar min älskling att maten är klar. Har en så fin man som lagat söndags middag i kväll, han är bara för fin min J.

Ha en fin fin söndag nu!

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Erika Jansson

    TACK så hjärtligt för receptet. Nu har jag redan planerat fredagsmiddagen……