Från en annan vinkel..

IMG_6061

Här kommer man in och dörren är liksom i min rygg här.. Skoskåpet är från Ikea, spaymålat kritvitt och pimpade med mässingsknoppar. Vi förvarar mössor, vantar och alla har varsin låda ( ok jag har två får jag väl erkänna;) men det är ett bra sätt att hålla ordning.

IMG_6064

Det ringde på dörren och där stor ett blomsterbud från Flowery.se, blev så glad. Tack!

IMG_6059

Tänket att det här ju inte var en vinkel som ni brukar se här hos mig. Detta är alltså vår hall och vi har två fina ”klädhängare” passar mig bra då dessa oftast brukar svämma över med jackor. Nu har jag städat bort alla varma dunjackor och fuskpälsar och då fick man minsann massor av plats. Känns skönt!

Hallå där!

Ja, men så var det fredag och ledigt och allt det där. Själv är jag hemma ensam med barnen i kväll och njuter av lugnet, båda tjejerna sover nu och min stora tjej är hos sin pappa.

Idag har jag och Leonie bara varit hemma, kramats och lekt och så har det gjorts planer på en del ombyggnad som ska ske här i lägenheten. Känns jätteroligt och spännande! Både köket och garderoberna ska få sig ett lyft och även en liten sak i vardagsrummet ska göras helt klart. Vi väntade ju med några småsaker när vi flyttade in men nu ska alltså allt bli klart. Det kommer att bli både före och efter bilder såklart och jag är så taggad inför detta!

Önskar dig en fin fin kväll!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Erika Jansson

  Skulle gärna vilja ha receptet på salladen med chilimarinerade scampi, såg så gott ut!!!

  1. Abslout! Jag fixar det! Lägger in det under dagen:)

 2. Vilken färgkod är det på väggen? Superfint!!

  1. Tack! Vi blandade nordsjös två ljusaste nyanser av grå N 1000 och N 1500. Fråga i affären:) vi målade för snart 4 år sen och vi är fortfarande lika nöjda!! Kram o lycka till

 3. Stort tack 🙂
  Kram

 4. Å så fint!! Har du några tips på hur ni spraymålade skolskåpet? Vad var det för spray? Hur förbehandlade ni?

  1. Jag bara spraymålade direkt på men vit sprayfärg! Har hållt bra:)