Att prova något nytt!

IMG_2682

Godkväll!

Tittar in till er lite sent i kväll men efter nattningarna fastnade jag och J i soffan framför tv:n och japp, tiden sprang helt enkelt iväg. Måste bara berätta om min dag, har nämligen testat på något helt nytt som jag känner att jag verkligen måste fortsätta med . Men innan det körde jag ett träningspass i parken med Leonie i vagnen. Tänkte att ni ska få följa med mig dit i nästa vecka och se lite av vad är jag gör där:)

I dag har jag nämligen testat en Pure Retinol Peel hos Akademikliniken skincare, man kan säga att det är en riktigt djupgående peeling som ger ett direkt resultat och som tar bort fina linjer i ansiktet. En ”vanlig” ansiktsbehandling ger långt ifrån samma resultat som det här och när man går på behandling så vill man ju att det ska hända något mer ellerhur? Eller, i alla fall i min ålder för det är ju faktiskt dags att börja tänka så och jag vill inte ge mig på ”starkare” preparat som botox eller liknande.

Jag gillar ansiktsbehandlingar som syns och med det så menar jag som ger lyster och uppstramning som sen håller i sig. Tycker att det blev ett grymt bra resultat så jag ville tipsa er också,

På bilden nedan har jag precis kommit hem och tog en mobilbild med mig och lilla Leo ( har bara mascara på) och även om det är ett lite snyggt Instagram filter på bilden så blev det hur bra som helst!

IMG_2684

Två stycken babyfaces 😉 och en jääääätehög med tvätt i bakgrunden. Men så går det när man är ute och springer om dagarna i stället för att vara hemma. Då blir berget bara högre och högre. Får ta tag i det i morgon..

Nej, nu måste jag sova…galet trött idag.

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Jätte fina!! Du ser strålande ut!! Att du visar tvätthögen bakom gör bara allt ännu finare!! Du visar livet som det är och visar även på att du prioriterar viktigare saker som att vara ute och göra något!
  Tack för all inspiration ✨✨✨

 2. Oh sista bilden…!!!
  Så naturlig och fin!
  Trevlig helg/ kram

 3. Tycker inte att du behöver lägga på ett ”filter”, du är vackrare utan. Det blir lite fjortis över det hela.

  1. Bilden blev lite mörk annars och jag tänkte att ni ville se hur det blev:)

 4. Jättefina båda två!
  Låter spännande, vill du berätta mer om hur det gick till? Jag är verkligen i stort behov av en riktigt uppfräschning. Ålder, väder, sjukdomar och sorg har satt sina spår.
  Kram

 5. Vad kostar det? Något för oss vanliga dödliga?

  1. Det kostar 2000 sek för en gång men är som 15 vanliga ansiktsbehandlingar:)

 6. Du ser ut som 25!!! En sådan ansiktsbehandling måste jag unna mig.

 7. Gud, vad fin du blev! Måste se om det går att göra i Malmö! Kram

  1. Hej, Ja, det går att göra den i Malmö:) Regementsgatan 35!