Söndagens jag

IMG_6051

Har precis ätit en smarrig och nyttig sallad med chili marinerade scampi, recept kommer, promise. Här är i alla fall dagens jag här hemma, ni är ju några som frågat efter det, så här står jag i bagy jeans och t-shirt vilket jag oftast har på mig när jag ledig och såsar runt hemma.

Hello söndag!

Har helgen varit fin?

Alltså vilket väder vi vaknade till idag, helt underbart! Nu vill man ju ha det såhär varje dag, ellerhur?

I dag startade vi dagen så himla mysigt och jag känner att precis så här måste vi fortsätta nu hela våren! Vi tog båda barnen i varsin vagn slängde på oss träningskläder, fyllde en flaska med vatten och gav oss ut. Vi bor ju precis vid Karlbergs slott så vi joggade förbi där och utmed vattnet hela vägen bort mot Hornsbergs strand och en lekplats som Bianca älskar så där tog vi en paus och lekte. Just nu så gillar jag verkligen att bo här i stan, vår stadsdel Birkastan har så mycket som lekplatser, jucie ställen, eko butiker och cafeér.

I morgon blir det träning i parken igen och en green jucie i solen med mina mammalediga vänner efter det. Kul att Joe and the juice har flyttat in på Rörstrandsgatan, jag har en egen juice med extra mycket grönsaker som dom gör åt mig där…hihihi.

Ha en fin kväll nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Vilken fin bild på dig!
  Visst är det skönt att gå runt i jeans och t-shirt!!! Mina favoritplagg och alltid så fräscht!
  Fin start på veckan,
  Kramis

 2. Äter barnen samma mat som er?

  1. Just igår gjorde dom inte det!:) men Bianca brukar vilja smaka på vår mat hur som helst och ibland gillar hon och ibland inte:)

 3. Försöker i möjligaste mån slippa laga dubbla rätter, hur gör ni?

  1. Hej hej, jag brukar ta undan lite av maten till barnen innan jag kryddar. Lagar vi utan kolhydrater så brukar jag koka pasta ris eller potatis till barnen vis sidan om. Brukar funka för oss!