Fredags feeling & mini styling

IMG_5542

I Biancas påskägg låg det förutom godis en urtuff liten baddräkt från Minirodini, varje år släpper dom en liten serie baddräkter som är riktigt fina. Leonie fick också en i sitt ägg och jag kan bara föreställa mig så gulliga dom kommer att bli i dom i sommar. Bianca stylade sin såhär, gullungen. Hittade dom här!

Godmorgon!

Hade ni en mysig fredag? Visst är fredagar bara den bästa dagen? Känslan när man äntligen kan slappna av tillsammans, äta något gott, ta ett glas vin och duka upp barnens favorit ”fredagsmys”. I går bestod fredagsmyset av barnens favorit sushi, lite roligt är det att när dom får välja mat så väljer dom alltid sushi! När jag var liten så var det typ pizza eller hamburgare som man ville ha.

IMG_5884

Det är oftast lite stök och drama innan alla satt sig till bordet…hahaha med tre tjejer blir det lätt så..

IMG_5896

Mitt favoritvin, Kung-fu-girl.

IMG_5897

IMG_5900

Och ljusen är tända…

Vad ska ni göra idag? Jag och Bianca ska gå på teater och se Bamse, ska bli mysigt med lite Bianca tid.

Ha nu en riktigt fin lördag!!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *