Jobbar såhär i dag..

IMG_5814

Alltså vilket väder vi har idag! det regnar, det är sol det blåser…ja riktigt aprilväder helt enkelt!

IMG_5815

Jobbar, tittar på film, nattar bebis…och lite till..

IMG_5862IMG_5828

Skönt med en innedag! Leonie är lite krasslig och igår hade stora tjejen feber, gissar att det är sista rycket med förkylningar innan sommaren! Man kan ju hoppas i alla fall!

Godeftermiddag!

Har ni det bra? Här sitter alltså jag idag och tar det soft…eller soft och soft…jag tänker att om jag slår på en härlig  film som är på lite i bargrunden, tänder några ljus och samtidigt jobbar så blir det ju i alla fall bra mycket mysigare ellerhur?

Ni som känner mig här vet att jag gillar att alltid göra det bästa av situationen. Lite som ”If life gives you lemons, make lemonade” Ok, nu är det ju inte så illa och bara lite regn.. men jag gillar tänket där!

Ja,  så just nu ser det ut så här här hemma. Bebis sover och mysigt workmode på g och sneglar samtidigt lite på ”När Harry mötte Sally” . Härligt med lite 80s känsla nu när ny kollektion är i görningen. Det gäller det att hitta stämningen då och visst är det en perfekt dag till det.

Lovar att titta in med goda och nyttiga snacks snart också!

Ha en fin dag nu 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Tack för en fin blogg med trevligt tonläge! Jag är lite nyfiken, när du sitter så och jobbar vad gör du då mer specifikt?

    1. Hej och tack:) Just då satt jag och svarade på massor av mail! Jag får mängder av mail varje dag om både mitt vanliga jobb med ”Valerie” men också kring bloggen. Så det är en del att gå igenom. Sen är det ju bloggen som jag skriver i:) Lite av varje helt enkelt! Ritar jag sitter jag vid matbordet med alla tyger och tillbehör runt mig. Hoppas att du fick svar. Kram kram

  2. Såg dig på Klockan 9 hos stjärnorna idag, såååå himla goda menyer ni tillagade allihopa!! Inspo på hög nivå, måste testa flera av rätterna 🙂

    Trevlig helg!

    Kram aka