Alltid påväg..

_VIP5754 (kopia)sponsorskylt_No7

Jag älskar att mitt liv är hektiskt och att jag allt som oftast har många olika projekt på gång. Just nu har jag ett riktigt drömprojekt på G och jag är så lycklig och tacksam för att jag får chansen att göra just detta. Berättar mer när jag vet om jag får säga..

Bild: Ulrica T

Godkväll!

Hoppas allt bra med dig 🙂

Har ju varit på jakt efter en ansiktskräm som både är både prisvärd och samtidigt bra för min hud. Så, under några veckors tid har jag nu testat Apoteket Hjärtats serie No7. Jag gillar att kombinera både dyrare krämer och lite mer prisvärda. Man har ju inte alltid råd eller möjlighet att köpa det dyraste och ibland är det kanske inte heller dessa krämer som är dom bästa. Här kan du läsa mer om No7 och se vilka produkter som finns.

 Måste säga att det är en riktigt härlig serie krämer, återfuktande och mjukgörande! Jag har ganska torr hud så jag tar gärna min ansiktskräm 2ggr efter varandra, då är jag säker på att den verkligen ”tar”. Sen tycker jag att det är skönt att lägga ögonkrämen på ett svalt ställe ex nära ett fönster eller varför inte i kylen. Jag tyckte att ögonkrämen var riktigt bra och uppstramande och ansiktskrämen var skön och återfuktande.

Nu blir det gympaläraren på svt play, om du inte sett detta program ännu så se det. Tycker att Kalle som är programledare är riktigt bra och man önskar ju att man hade haft en sådan där gympalärare när man gick i skolan!

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej Valerie!

  Tack för en mysig blogg! När jag läser om att du försöker dra ner eller sluta med socker så vill jag berätta att jag gjort samma sak. Det har gått jättebra efter att jag kollat upp om jag hade någon mineral- eller vitaminbrist. Genom att göra det fick jag rätt tillskott och mina cravings försvann. Jag skippade även alla former av bröd och såg till att alltid vara mätt genom att äta mat med bra fetter samt mycket grönt.

  Jag vill tipsa dig om en bra blogg som heter http://www.naturligtsnygg.se/. Hannah Sjöström som driver bloggen och en webbshop testar och recenserar många av de ekologiska hud- och hårvårdsprodukter som finns på marknaden. Jag har själv bytt ut det mesta av innehållet i mitt badrumsskåp till helt ekologiska och därmed giftfria produkter. Det tar lite tid att hitta rätt men det känns desto bättre när man ser hur både hud och hår mår bra av att det man tillför sin kropp består av helt naturliga ämnen.

  Lycka till med allt!

  1. Hej! Vad glad jag blir att du skriver:) Håller med dig, man mår så mycket bättre när man skippar bröd pasta och liknande produkter! Jag har gjort det sen ett par månader tilbaka och wow vilken skilnad.Hannas blogg och nätverk är grymt bra, ett superinitiativ! Kram till dig och tack för att du tittar in.

  2. Tips på grymma mellanmål kommer på bloggen i morgon!:)