Vem vill inte ha lite superhälsa?

IMG_5210

Bonjour bloggers!

Hur mås det idag? Här är allt bara bra och jag kämpar på lite här med en sak just nu. Jag försöker ju som ni vet verkligen sluta med socker men det är ju sååå svårt!!!

Och jag veeet ju att det är svårt men jag vill verkligen vara nyttig nu och få i mig så mycket bra vitaminer som jag bara kan, träna för att stärka min kropp och bara göra allt jag kan för att bli stark och må bra. Småbarns livet och jobb på det gör att jag verkligen måste sköta om min kropp och just nu är det träningen som gör att jag orkar med. Känner mig faktiskt full av energi och har massor av ideér, brukar bli så när jag mår bra i både kropp och knopp.

Träffade ju duktiga Marita när jag var i LA och fick hennes senaste bok, Superhälsa, och jag säger bara läs den! det finns mängder av nyttiga recept med härliga och inspirerande bilder. Bra med lite inspiration på vägen, nyttig mat är verkligen inte tråkig mat utav rentav tvärt om! Man blir så sugen på att laga allt möjligt nytt. Tror att den finns på Akademibokhandeln faktiskt så löp och köp.

IMG_5209

Nu ska jag bestämt gå och göra mig en banan och hallon smoothie och njuta av den här kvällen. Vet att min stora tjej även hon är sugen på något gott så det är lika bra att sätta igång innan jag går ut och hämtar den där chokladkakan som jag såg i skafferiet förut…Gaaah. Kämpa;)

Ok fina, ses snart!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej!
  Tack gör tipset den ska jag kolla upp!
  Jag försöker också hålla mig i från sockret men på kvällarna är det såå svårt!
  Kan du inte skriva lite vad du äter på dagarna för att undvika sockret? Jag behöver all inspo och pepp för att klara det. Vi kanske kan peppa varandra här inne 🙂
  Ha en skön kväll/ Ulrika

  1. Hej hej, jaaaa men vilken bra ideé!! vi peppar ihop:) Ok, lovar att lägga upp min absolut bästa tips för att klara sötsuget- förutom en stark vilja då!! Men om jag ska ge dig ett tips här och nu är är mellanmål och bli aldrig jättehungrig. Då är det lite lättare..
   kram kram