Softa dagar..

IMG_5725

Visst är det skönt att bara vara…promenera runt lite, leka i parken med barnen ( ni som har barn då..), köpa god middag på vägen hem på nya delibutiken ( Pappilles) runt hörnet. Så roligt att det öppnar fler och fler sådana härliga butiker runtomkring där vi bor med massor av gott och närodlat av alla de slag. Köpte mer oss kalvracks, italiensk sallad och vit sparris till söndagsmiddagen..

IMG_5718

Ja, och några ostar fick också följa med. Fanns galet mycket gott i deras ost disk..mmm..

IMG_5762

Söndagens casual jag med gympadojjor och min mans gamla skinnjacka och en stor stickad halsduk. Hittade skinnjackan i garderoben när han städade häromdagen och skulle precis lämna in den till second hand när jag snabbt slet tag i den och gjorde den till min i stället. Gillar att den är lite stor och funkar med lager på lager..

IMG_5783

Det var premiär på lekplatsen för Leonie som under glädjetjut fick testa både gunga och rutschkana! 

IMG_5791

En ”bara vara dag” utan måsten eller krav som ger energi för att klara resten av veckan i ett vårskönt Stockholm. Bianca har en ny och galet cool rosa bomber jacka från I dig Denim, finns här och klänningen under hittade vi på Zara. Hon fick vara med och välja själv, lika bra så använder hon sina kläder. Min mellan tjej är en bestämd tjej som vet vad hon vill och framför allt vad hon INTE vill sätta på sig.

IMG_5800IMG_5808

Sen gick vi hem, lagade söndagsmiddag och chillaxade vidare..

Yes. Bara så.

Hejjj vänner,

Måndag igen och för många första måndagen efter semestern. Vi har kommit in i den normala lunken igen men jobb/ skola/ dagis men det var skönt att vara lite lediga och rå om varandra.

Har precis satt mig i soffan med min laptop i högsta hugg med en träningsvärk som kallas duga. Körde mitt första styrketränings pass i morse på tag och det känns i hela kroppen nu vill jag lova. Men j-klar vad skönt att vara igång med det. Det har varit svårt att få till någon under påsken och i ärlighetens namn så har jag prioriterat annat men nu ska det bli nya tag. Känner mig motiverad och sugen så det är bra.

Tränar ni? och ni som har barn när tränar ni i så fall?

Min man som är fd pt sa något väldigt bra och väldigt självklart. ”Man måste prioritera bort något annat för att få tid till att träna ”och visst är det sant, man hinner inte exakt allt man vill och man måste välja träningen i stället för något annat. Japp, så enkelt är det ju faktiskt ja och så hitta motivationen då.

Återkommer kring detta ämne!

Tack för alla era tankar och kommentarer kring era favorit inlägg, jag tar detta med mig och lovar att visa mer recept och vardags ”jag” och allt annat som ni bad om. Tack för all pepp också. Roligt att höra att ni trivs här, för det gör ju jag med!!

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Skulle bli så glad om du ville berätta var dina snygga vita sneakers samt halsduken är inköpta. Tack på förhand! Hälsningar Karin

  1. Ja men såklart! Sneakers från Nike modell Air och halsduk Zadig & Voltaire men den har några år på nacken 😉

   1. Valerie

    Air Force One mid för att vara exakt!

 2. Vilka harmoniska bilder du har 🙂

  Jag har tre barn -09, -14 och en född i slutet av november -15. Träningen har blivit det som göra att jag faktiskt orkar. Åker iväg 05.00 6 dagar i veckan och det ger mig en riktigt bra start på dagen och massor av energi som verkligen behövs för att orka.

  Superhärlig blogg!