Favoritinläggen?

IMG_5080

Hallå!

Åhh så var det söndag. Skönt. Gillar söndagar och känner faktiskt inte att det är ”ångest laddat” utan mer bara som en avslappnad dag men så är jag också mamma ledig och har inte det stressiga liv som vi ju normalt sett har.

Har tänkt en del på vad ni gillar att läsa om och se här på bloggen, vad har ni för favorit inlägg och vad skulle ni kanske vilja se och höra mer om?

Vore kul att höra vad ni tycker så skriv gärna här och berätta!

Önskar dig en fin söndag nu så tittar jag in till er lite senare igen. Nu ska jag leka lite med Bianca, Barbiehuset är uppdukat och klänningen är på. Just nu är det mycket roll lekar där hon ska vara mamma och jag är barn. Känner ni igen er kanske? så gulligt och häftigt att hon redan tänker i dessa mamma banor..

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Jag tycker om mixen som den är, inredning & mode varvat med familjeliv, superhärlig blogg har du och jag kikar in nästan varje dag 🙂
  Om jag skulle önska så vore det i så fall bilder från fler vinklar och vrår i er vackra lägenhet, gå igenom alla rummen, och gärna helhetsbilder.

  Nu ska jag ut i trädgården och påta, fin söndag till dig!
  Kram Catta

 2. Erika Jansson

  Jag tycker mycket om att läsa om när du lagar god mat och lägger ut recept!!

 3. Hej! Jag gillar din inspirerande blogg och tycker den har en bra mix men gärna fler receptet eftersom maten du gör är så god 🙂

 4. Gillar blandningen av mode, skönhet, resor, skönhet, familjeliv osv. Tycker jättemycket om när du skriver lite mer privat o personligt. Tankar om stort o smått, jobbiga saker o roliga saker. Du fattar:) Lite vardagskaos;) Gillar din blogg jättemycket. Berätta gärna ngt mer om dina syskon, vad de jobbar med och hur lika%olika ni är. Kram

 5. Jag håller med de andra det är så roligt att läsa det du skriver, särskilt om det är lite personligt! Skönhetstips mat och resor gillar jag! kram kram

 6. Hej!
  Håller med alla andra vad dom skriver men sen önskar jag nog lite mer vardags bilder på dig även när man inte orkat fixa sig 🙂 typ en dagens.
  Sen fler vardags recept på vad ni äter i veckodagarna,
  Älskar din blogg och den blandning du har 🙂

  Kram!

 7. Jag tittar in här varje dag 🙂 gillar att se bilder på ert hem, barnmode och mode. Vardag med jobbet och vad du gör 🙂 tittar nog mest in pga fina bilder, inredning och mode. Gillar den mixen 🙂 kram