Fredag & sockertorsk!

IMG_5705

I går eftermiddag plingade det på dörren och där stod ett blomsterbud! Älskar att få blommor hemskickat! tack snälla Flowery.se för den vackra helgbuketten, så smidig service med blommor till dörren inför helgen. Love it!

Hallå där mina vänner!

Woop woop, fredag!! härligt!

Ser att solen är påväg fram också så det blir en fin dag….lovely..

Hörni, hur har ni haft det nu i påsk? jag tänker på godis och sötsaker och allt sådant där som liksom hör till. Vi är ju en familj som älskar att äta nyttigt vilket vi oftast gör, men vi är också riktiga livsnjutare som älskar efterrätter, ost, vin och allt därtill och vissa perioder blir det en del av det goda om ni förstår.

Fick verkligen mig en tankeställare efter ha sett ”sockerfilmen” på SVT. Har ni sett den? om inte så titta på den på play, blev om möjligt ännu mer motiverad till att skippa sockret. Intressant hur det finns överallt och intressant hur svårt det är att sluta med.

Sen i måndags är jag på socker detox, kan man säga så? Hursom, j-klar vad svårt det är!! Det är ju näst intill omöjligt att skippa sockret men jag ska ge det ett försök.

img_4733

Gjorde en green juice hemma häromdagen och pressade grönkål, spenat, ett äpple, selleri, så gott och galet fräscht!

Nej mina vänner nu måste jag jobba en sväng, hoppa in i dushen och komma igång. Lillan sover så tiden är räknad.

I kväll ska vi ha gäster och vi ska bjuda på fishtacos med inspiration från favoritstället i LA, Casa Linda så jag måste ut och köpa in massor av gott gott. Recept på det kommer såklart 😉 Kommer inte att hålla stenhårt på sockerstoppet i kväll, som jag skrev så älskar jag ju det goda också men under veckodagarna blir det absolut stopp.

Ha nu en underbar fredag!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Ja, det har blivit lite mycket av det söta i påsk så här har det också körts igång en sockerdetox. Tufft… Andra dagen kände jag mig galet skakig i kroppen och det om något tog jag som ett tydligt tecken på hur galet det är att proppa i sig allt socker. Har inte tittat på sockerfilmen ännu men ska absolut göra det. Tänkte samla familjen se den tillsammans.
  Önskar dig en härlig fredag i solen! Den skiner minsann i Skåne också idag 🙂
  Kram Annika

 2. Åh fishtaco tänkte jag göra imorgon, lägg gärna ut recept :-* så sugen på att testa massa nya recept nu efter vintern. Nu vill man bara ha fräsch mat. Vi brukar också hålla det hyfsat nyttigt under veckorna. Dock kan jag vara lite snäll med glass 😉 men fredagsmys o lördagsgodis får barnen men blandar upp med popcorn o annat, oftast äter min lilla inte mer än en tablettask o någon liten chokladbit 🙂 kram

 3. Elisabeth

  Hej, vad har du för proportioner i juicen? Körde du bara i centrifug? Och var hittar jag sockerfilmen? //Elisabeth

  1. Hej, jag tar bara så mycket som jag känner för och det brukar bli bra. Lite av allt och sen kör jag i en centrifug. Sockerfilmen hittar du på Svt play!:) ha en fin dag