En liten status..och hur jag resonerar

_VIP6060 (kopia)

Godförmiddag!

Hoppas att ni alla mår bra idag.

Kom på att jag ju måste berätta hur det går med Apotekets NO7 som jag ju testar under några vekors tid här. Det är både dagkräm, ögonkräm och nattkräm som jag använder. Älskar att få chansen till att prova ut några väl valda krämer och produkter och vill bara vara med på sådant som jag själv tror på. Apotekets produkter tycker jag alltid håller bra klass och man får också mycket för pengarna, vilket är en bra kombination. No7 är ju ett eget varumärke i sig med säljs exklusivt hos Apoteket!

IMG_5008_2

Men hur gör jag då? Har jag något hälsotips?

Det där med hudvård är ju lite tricky och jag är ju absolut ingen expert eller så utan talar bara utifrån från egen erfarenhet. För att få en fin hy måste och absolut måste man börja från insidan, det är i alla fall helt säkert. Hudvård och hälsa hänger ihop.

Äter du mycket frukt och grönt och drar ner på socker så lovar jag att det kommer att visa sig även på din hud. Jag kompletterar min normala kost med så mycket greeenjuice som jag kan, antingen så köper jag eller så pressar vi hemma.

I kombination med detta så är ordentlig hudvård viktig och där jag tycker No7 håller vad dom lovar. Min hud är mjuk och fin och känns mer återfuktad än vanligt.

Vad har ni för hälsotips kära bloggvänner?

Kram kram

sponsorskylt_No7

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Definitivt ordentligt med sömn. Det påverkar allt!
    Sen är mitt tips att röra dig så mycket som möjligt under dagen och gärna få lite frisk luft och solljus. Man blir både gladare och piggare då.
    Ät så ren och naturlig mat som möjligt. Och le! Att vara possitivt inställd till livet är definitivt en viktig del i ett hälsosamt liv.
    Tack för en bra blogg! Älskar din stil och har exakt samma inrednings smak.

    1. Hej, Ja, jag håller med sömn och träning är också A och O. Tack för dina uppskattande ord, nu blev jag glad!! Kram och ha en fin dag