Skärtorsdag

IMG_5410

Vi var och köpte massor av pyssel på Panduro häromdagen. Barnen har gått och klämt på påsen i flera dagar nu och längtat efter att sätta tänderna i allt kul där i.

IMG_5412

Det blandas färger och guldglitter och skapas och målas…

IMG_5415

IMG_5417

Ta da!

IMG_5419

IMG_5420

Påsken måste ju vara den skönaste av alla helgdagar ellerhur?

Dagar med tid för pyssel, utflykter och mys med familj eller vänner. En skön och kravfri högtid med ledigt och oftast fint väder! Det är påsken för mig! Ja och massor av god mat och godis också förstås!

Godförmiddag mina fina vänner!

Har ni en fin ledighet så här långt?

Gårdagen ägnade vi åt diverse påskpyssel och mys hemma. Skönt att bara vara hemma lite alla tillsammans! Nicoletta älskar att måla ägg medans Bianca tröttnar lite snabbare. Även jag tycker om att påskpyssla. Gillar alla färgglada fjädrar och glitter och paljetter;) Inte så förvånande kanske?;)

Nu ska vi ut på en utflykt till fjärilshuset med min syster och familj som kom från Skåne i går kväll. Vi ska kolla på hajar och promenera runt bland fina fjärilar, rolig kombination det där. Hahaha. Sen blir det påsklunch i Gamla Orangeriet. Har aldrig varit där men tycker att det ser så himla fint ut, älskar orangerier! Skulle vilja ha ett sådant själv någon gång.

Nu ska jag sätta fart här 🙂

Ses snart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *