Sol, fjädrar och vår!

_VIP6141 (kopia)

Igår var jag ute en sväng för att köpa lite härliga påskblommor, tycker att det hör den här högtiden till och jag har gärna mycket blommor och och kvistar av olika slag här hemma! Min outfit finns här och här! Foto : Ulrica T

Hej hej skärtorsdag!

Åh jag som ville klä ut mina små till påsk kärringar, skärtorsdag och allt! Tror du dom ville? ehh nej. Stora tjejen ville absolut inte och Bianca ville klä ut sig till prinsessa och Leonie, ja, hon har ju inte så många önskemål ännu.

I dag jobbar Johan halvdag och sen blir det en sen lunch på stan, barnen älsar ju sushi så jag gissar på att det blir en sväng till favorit stället!

_VIP6117 (kopia)

Nej, nu ska vi ta och göra oss i ordning här. Leonie sover sin förmiddagslur och Bianca tittar lite på sin I pad. Vädret är ju helt underbart härligt och soligt så det är lika bra att sätta fart här tror jag.

Ha nu en riktigt härlig start på påsken mina vänner.

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Elisabeth

    Glad påsk! Önskar Elisabeth