Att känna sig lite påskfin_VIP6045 (kopia)

Godförmiddag mina vänner!

Påsken och lite ledigt tillsammans närmar sig med stormsteg och idag är sista hela riktiga dagen innan vi alla tar lite ledigt. Ske bli mysigt!

Jag gissar att det inte finns någon av er som missat det fasansfulla som skedde i Brussel i går och jag kan inte låta bli att säga något. Det är så sorgligt och ofattbart vart världen är påväg, i vilken värld ska våra barn växa upp? Jag frågar mig själv återigen varför vi inte kan acceptera varandras olikheter och låta var och en leva så som man vill. Tänker på alla som var där, allas anhöriga och min fina vän Anna som fick vara mitt i denna mardröm.  Så, nu lämnar jag detta ämnet och önskar er alla en underbar påskledighet med familj och vänner.

_VIP6034 (kopia)_VIP6057 (kopia)

Tycker så mycket om den här klänningen i gul spets! Den finns i många färger men just gult är ju så fint nu i vår eller till påskmiddagen på lördag.

I morgon kommer min syster med familj och på lördag ska mamma laga smarrig påskmiddag ute på Lidingö.

Ha en fin dag nu!

Kramar

Alla bilder är tagna av Ulrica Thuresson som har en jättemysig blogg här. Just nu är hon på en härlig resa i Thailand, in och inspirera dig vet jag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Vilken underbar gul färg! Ha en härlig påsk med familjen! Kram

 2. Är det Corn dress? För den finns bara i gul på shopen och i armen är den ju inte som den du har på bilden ?

 3. Jag var så inne på att beställa just denna gula klänning. Men idag fick jag syn på en av dina klänningar, ljusblå, lite båthalsringning i lite spets på Gillblads här i Göteborg! Nu hänger den så fint här hemma hos mig och passformen är underbar! Önskar att de tagit in mer från just Dig.
  Ser framemot den långärmade spets, creme/aprikos som har en så matchande kofta till! Hoppas den kommer att finnas så jag kan köpa den antingen här eller i din shop på nätet!
  Glad Påsk!
  Kramis/Kattis

 4. Jag var på väg att köpa denna gula klänning men idag när jag var på Gillblads här i Göteborg hade de fått en ljusblå klänning, båthalsringning, lite spets! Den satt så fint och hänger numera här hemma och inväntar sommaren. Dina klänningar är så fina och har en underbar passform. Synd bara att utbudet här är så lite…
  Ser framemot att köpa din fina långärmade spetsklänning, aprikos med tillhörande kofta i höst!
  Glad Påsk!
  Kramis/Kattis