Tid för lite gul kärlek!

IMG_5177

Hello!

Kunde inte låta bli att titta in till er igen en snabbis denna lördag nu när det lugnat ner sig här hemma. Frukosten är avklarad, bebis sover förmiddags nap och Bianca är påväg till farmor på lite lek. Nicoletta är hos sin pappa och själv sitter jag här och skriver till er med lördagskaffet i handen och ska strax göra mig i ordning för en date på stan med maken. Var förbi butiken häromdagen och hämtade upp denna gula spets dröm som precis kommit in!

Spets har ju alltid varit ett av mina absoluta signum och jag har jobbat med spetsar i 8 år nu och jag älskar det fortfarande lika mycket. Speciellt den här gula fina saken som faktiskt är perfekt både nu i påsk men till sommarens fester.

IMG_5184

IMG_5185 IMG_5182

”Bladig” och fin med sk eyelash avslut…finast tycker jag!

Nu måste jag fixa mig så att jag är klar när J kommer tillbaka.

Må så gott nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Hej! Så makalöst fin klänning! Hoppas jag kan unna mig den till sommaren ☺️ Ha en skön kväll! /Hanna

  2. Fiiin!!! Finns den i vitt också? Älskar modellen på klänningen! Kram

    1. Ja! den finns i massor av färger 🙂

  3. neställde den underbara Corn dress i gul men är det Corn du har här? Ser annorlunda ut i armen.. Tyckte din var finare . Vilka färger finns,??
    Finns bara gul på webben