Leonie & Leonie

IMG_5167

IMG_5138

IMG_5169IMG_5141IMG_5174 IMG_2141

Gokväll!

Ja men här sitter vi och ser gulliga ut i sängen, tänker speciellt på barnen då alltså:)

Idag har jag haft en riktigt mysig början på dagen men träning och mammahäng i det sköna vädret! Precis så som man tänker sig dagarna när man är ledig med liten bebbe. Hänga med andra mammor och deras bebisar och sitta och dricka lattes och småprata om ditten och datten. Just idag bestod sällskapet av Malin      ( som är en riktigt grym tjej, chefredaktör för tidningen Plaza kvinna och mamma till tre barn! ) idag fick hennes underbart söta lilla Leonie leka med vår lilla Leonie!

Yes, dom har samma fina namn också.

Först körde vi ett tränings pass i parken ni vet ”boot camp style”( missade att ta bilder när vi låg och krälade på marken) köpte sedan en greenjuice på vägen och gick sedan hem till mig för att äta lunch.

Det är ljuva det ljuva mammalediag livet! Ni som vet, vet ju också att det även är VÄRLDENS största utmaning att var mammaledig med fler barn hemma men även så mysigt..lite dubbelt det där.

Det är i alla fall så skönt att få ha sådana normala mamma ledig dagar eftersom att jag även jobbar lite nu också. Tiden som föräldraledig springer iväg och Leonie är redan 10 månader! Galet.

Nej, nu ska vi kolla på Gympaläraren med Kalle Zackari, en jättebra serie på SVT om barns motion och hälsa idag. Ett väldigt viktigt ämne som påverkar alla, har själv blivit ännu mer motiverad till att träna. Väldigt inspirerande.

Ha en fin kväll nu alla

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Ser gott ut, kan du inte lägga ut receptet? 🙂