Mitt osminkade fejs


IMG_5049

Godmorgon fredag!

Hoppas att du mår bra.

Hörni, visst är det så att ju äldre man blir ju mer tänker man mer på hur huden ser ut och fina linjer som uppstår. Jag tycker att det är vackert med lite rynkor som faktiskt är små minnesmärken från livet man levt. Men visst vill man bara ha sådär lite lagom mycket? Ni är många som frågar hur jag gör för att sköta min hud och hur jag gör för att se mitt fräschaste ut.

Sen jag var 20 år har jag använt bra produkter och skött om min hud, jag är inte en person som gått på ansiktsbehandlingar stup i kvarten men jag har tagit hand om min hud mer hemma. Sen har jag alltid älskat att äta frukt och grönt och alla vet ju att allt sådant innehåller massor av antioxidanter och vitaminer som både är bra för insidan och för utsidan.

IMG_5057

Här har ni en osminkad version av mig! Vill känna mig fin utan smink eftersom jag alltid använder väldigt lite smink till vardags. Är det gala eller fest så lägger jag mer än gärna en kul make men till vardags så kör jag i princip au naturelle!

IMG_5014

På badrumshyllan står nu dess produkter från No7 som finns exklusivt på apoteket och ska vara riktigt bra! Dom innehåller nämligen allt det där som behövs för att huden ska reducera fina linjer och bibehålla sin elasticitet och fräschör. Mullbär, ginseng,vitamin C och E och rispeptider och alfalfa som stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin.

IMG_5040

Tänkte testa i två veckor och sen återkomma med resultatet!

Nu ska jag iväg på en Dermapen behandling och njuta av det fina vädret. Leonie följer med wish me luck 😉

Önskar dig en fin fredag nu 🙂

Kram

sponsorskylt_No7

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *