Baby @ work

IMG_4942

IMG_4950

IMG_4955IMG_4974

Hej vänner,

Hur mår ni idag? Internationella kvinnodagen och allt! en viktig dag för oss kvinnor!

Den här dagen började i alla fall för den här kvinnan i kaos och min puls var hög redan när jag med snabba och bestämda steg gick till jobbet i morse. Vi skulle prova av alla plagg inför produktion så jag visste att det var mycket att göra och att alla väntade på mig. Ni vet känslan…

Nicoletta kom i alla fall iväg till skolan utan större problem och det var egentligen först när hon gått som kaoset började. Först så vill Bianca inte äta frukost sen ville hon inte klä på sig ( eller rättare sagt, hon ville ha en sommarklänning UTAN kofta eller strumpbyxor) Ja, ni förstår vilket mode hon var på. ”Kasta stövlarna i hallen så att det ser ut som ett mindre grustag mode”

Detta är egentligen inget som hör till ovanligheterna, bara det att man ju nu har två små barn och att vi skulle iväg en viss tid idag. Ungefär samtidigt satte Leonie igång att gråta och krypa runt på golvet och äta smågruset som B kastat ut. Panik-livsfara!!

Mitt i stressen av att bara komma ut genom dörren glömde jag typ hälften av alla mina saker vilket gjorde att jag med orden ” det man inte har i huvudet får man ha i benen” får springa upp för alla trappor ett antal hundra gånger för att väl på bussen inse att jag faktiskt glömt att ta deo.

Bryr jag mig om det då- ehh nej.

Hade detta hänt för 10 år sen- absolut inte!

Ambitionsnivån när det gäller utseendet ligger rätt så mycket lägre nuförtiden och jag är glad om jag hinner tvätta håret OCH sminka mig. Man får välja och pressar ständigt gränserna för vad som är good enough. Känner ni igen er tjejer?

Dagen slutade i alla fall med ett fång fina tulpaner till alla kvinnor i den här familjen för att uppmärksamma denna dag från världens bästa pappa och man. Väldigt gulligt gjort!

Japp, det var min internationella kvinnodags betraktelse det!

Ha nu en fin kväll 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Hej igen från Göteborg!
  Med risk för att vara tjatig är det jag igen som inte finner fullständiga beskrivningar samt priser på shopen på nätet. Där är så många fina plagg som jag vill beställa, Corn dress m fl men där saknas uppgifter. Skulle också önska bilder där jag kan se plaggen på…så jag kan se längd, passform mm.
  Fin dag!
  Kattis

  1. Hej Kattis, det är absolut ingen fara. Vi har haft lite problem med uppdateringen bara men vi jobbar på det!! Lovar att innan veckan är slut så ska allt vara på plats. Hoppas du tittar in igen då:)

 2. Oh tack snälla för svar!
  Lovar att titta in igen!
  Kattis

 3. Hej!
  Vilka snygga jeans du har på bilden, var kommer som ifrån? och väldig fin topp också såklart!;)

  1. Jeans från Hope!:) toppen är ett plagg till i höst som jag provat av! Kramar

 4. Kristina

  Hej Valerie!

  Gud vilken vacker lampa. Var kommer den ifrån?

 5. Maritha Kvist Linnell

  Hej!
  Alltid så härligt att titta in hos dig! Nu vet jag att jeansen är från Hope och topp från dig (så fint) men skulle gärna
  vilja veta vilka skor du bär också. Tusen tack!
  Önskar härlig helg!
  Maritha

  1. 🙂 Jag har stl 26! ha en trevlig fredag nu!

 6. Maritha Kvist Linnell

  Oj punkt missades mellan kvist.linnell – alltså min mail är Maritha.kvist.linnell@gmail.com

 7. Supersnygga skor, var kommer de ifrån?

  Hälsningar Helena

  1. Åh tack! Från Celine;)