Att behöva sig en BOOST

sponsorskylt Triumph

IMG_4773

Hej kära vänner!

Nu ska jag prata om ett problem som jag nästan är helt säker på att vi alla tjejer har! Speciellt om man som jag fått några barn och kroppen ändras många gånger om. Eller, egentligen så räcker det att man blir äldre och att kroppen faktiskt alltid förändras.

Man går upp i vikt, ammar kanske för att sen ( förhoppningsvis) gå ner igen. Det jag pratar om är den där BH storleken som man en gång när man var typ 18 fick utprovat och på något sätt fortfarande tror att man har!

Känner du igen dig?


IMG_4788

Jag var förbi Triumphs butik på Kungsgatan häromdagen för att en gång för alla reda ut vilken storlek jag egentligen har och hitta en bh som jag känner mig snygg och bekväm i. Just att känna sig bekväm är väldigt viktigt för mig så den ska vara mjuk och skön!

Det visade sig att det inte alls var storleken som jag hade som 18 åring hahah surprise!! Som om inte den skulle ändrats efter alla barn!!:). Nu ammar jag ju också fortfarande lite så storleken kan förändras något men jag säger bara vilken aha-upplevelse.

Kom ifrån butiken med en byst som plötsligt satt på ”rätt” ställe och jag kände hur jag sträckte på mig utan ansträngning och att bysten såg både mindre och snyggare ut.

Tack för fantastisk hjälp tjejerna på Triumph butiken. Ni gjorde min dag!

IMG_4780


För mig blev det en Shape-Up i serien Magic Boost i en underbar champagnefärgad viskos. Där fanns olika modeller att välja bland i serien lite beroende på vilken byst man har men just den här passade mina behov bäst. Serien består alltså av Shape-up, Lift-up och Push-up och jag tycker namnen stämmer ganska så bra på vad dom gör.

Ha nu en fin dag och tjejer, gå inte runt i fel bh storlek och ”sjunk” ihop! Gå till Triumph och få en utprovad, jättebra priser och underbar personal.

Kram till dig!

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Härlig blogg och alltid härliga inlägg! På tal om bröst i förändring; jag undrar hur det är när man som du har silikonbröst och ska hitta rätt storlek. Är inte storleken konstant då? Är det inte lite av poängen? Eller ändras ändå bröstens storlek?

  1. Tack! Förstår vad du menar men efter två barn så är ju kroppen annorlunda även brösten. Kram

 2. Fint! Jag skulle verkligen behöva uppdatera underklädeslådan..
  Men först uppdaterar jag med en gosig tröja , nämligen en Nola jumper i färgen Nude, precis beställt, tjoho!!

  Hoppas den inte är megastor i strl S, jag har normalt XS, vad tror du?

  Kram Catta

 3. Oh tycker så mycket om din blogg! Blir alltid lika glad över att titta in hos dig och många gånger få så många bra tips!
  Jag frågade för någon vecka sedan när din kollektion, vår/sommar fanns att ta del av på nätet…idag fick jag till min förtjusning se att den är på gång. Min fråga…Vissa plagg saknar information samt pris, är den inte helt klar?!?! Otroligt fina plagg, skulle bl a vilja ha den ljuvliga gula spetsklänningen men den saknar pris…
  Fin måndag/ kram
  Kattis

  1. Hej! Ja allt kom upp i dagarna! Kollar detta, det är bara en liten miss:) titta in igen i morgon så ska det vara löst!:)

 4. Pia Johannesdotter

  Viktigt med bra bh speciellt när man tränar, har du där något tips på bra och skön sportbh? Undrar också om den jättefina glaskupolen till vänster om ljuset på din tvbänk är från IKEA? Vackert sådär med en grön växt inuti:)

  ha en mysig dag!

  1. Ja, jag brukar köpa från Nike, tycker att dom är bäst! Glaskupan kommer ifrån Betonggruvan som har massor av fina saker tycker jag.
   Kram