På min önskelista- Paolo Piva

2ch_International01_03

Hej fredag!

Men så härligt med fredag, i mitt huvud så håller jag redan på att planera helgen. Vad ska vi äta, vad gör vi med barnen och när var det nu vi skulle bort igen på lördag. Yes, helg och en hel de på schemat! Älskart.

Hörni,  jag har ett soffbord som jag går och drömmer om just nu. Nämligen denna italienska dröm Alanda, Pyramid Coffee table, designat på 80-talet och som skulle göra sig perfekt i vårt vardagsrum. Nu gäller det bara att hitta ett till mig också, dom är inte helt lätta att få tag på nämligen.

Ska strax iväg på en mamma lunch och Leonie bara sover och sover, får helt enkelt vänta med att åka tills hon vaknar. Har hunnit duscha, tvätta håret OCH sminka mig! Det hör inte till vanligheterna här hemma. Bäst att titta till henne tror jag.

Ha nu en fin fredag så ses vi snart.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej, behöver lite hjälp med hur man ska tänka kring strumpbyxor, tycker det är rätt obehagligt att ha men ibland behövs de. Men min fråga är, såklart att det är en smaksak, men är det snyggast med svarta strumbyxor till svart underdel på höst/ vinter. Finns det nåt klassiskt tänk när man ska ha vad?
    Tycker det är svårt med beige färgade oxå, en del är ju orange eller gråbruna,svårt att hitta bra färg.När ska man ha blanka, när matta? Vilken tjocklek?
    Om man har skor med öppen tå, är det helt fel med strumpbyxor då?
    Många frågor, hur tänker du kring detta? Mvh