Ett tips a la minute!


IMG_4873

Räkor, avocado, creme fraiche,citron havs salt och hackad gräslök! servera på små nyttiga knäcken från Friends of Adam. Hittade dom på Urban Deli när jag var på söder i måndags. Perfekt små munsbitar och verkligen gott med den här fräscha räksalladen på.

Godkväll vänner,

Här har vi tagit det lugnt ännu en dag ( eller lugnt och lugnt..) vi har i alla fall varit hemma och försökt kurera oss från sjukdommar. Hoppas nu innerligt att barnen blir friska till i morgon. Känner i alla fall på mig att dom är på bättringsvägen nu. Såg att ni är många som håller med om att det är fler virus i år, kanske nu när våren bara är runt hörnet så blir det bättre.

Dagens bästa tips är alltså som på bilden ovan mina små räk- knäckebröd som smakar ljuvligt och är super enkla att göra. Lovar att det tog max 10 min att fixa och jag gjorde det lite parallellt medan jag lagade barnens lunch!

Perfekt när tiden är knapp vilket den ofta är när man är själv med barnen:)

IMG_4883


IMG_4863

Här ser ju lilla Leonie riktigt glad ut! Hon älskar att gå med sin lilla gåvagn som faktiskt är ärvd från hennes egen pappa, kul att han lärde sig gå med exakt samma vagn.

IMG_4868

Gulliga små djuren får åka med även den söta indian inspirerade speldosan från Elodie Details!

Kram från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *