Nu & då

img_3818

Godmorgon vänner!

Måste ju börja den här måndagen med att gratulera vår svenska stjärna Alicia Vikander som vann en Oscar i natt. Sååå stort, vilken tjej och vilken film! ”The danish girl”. Har du inte sett den så tycker jag verkligen att du måste göra det. Väldigt gripande och spännande.

Hörni, jag måste även denna måndag blicka exakt ett år tillbaka och förra sportlovet som vi tillbringade med Johans familj i Hemavan. Jag var gravid i v 32 och där inne låg vår lilla Leonie ( fast det visst vi inte då). Livet springer på bra fort och jag tycker att det är viktigt att stanna upp i bland .

Nu blir det träningskläder på, en promenad ut i det fina vädret och lunch med mammalediga vänner. Kommer att få massor av härlig energi.

Önskar detsamma till dig!

Kram på dig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *