Söndag och några funderingar!

IMG_4755

Vilken dag!! Sol sol och åter soool! känns i hela kroppen att våren är påväg och idag så plockade jag tom dom första snödropparna i vår trädgård här i stan. Hur ljuvligt?! Kan tänka mig att ni som har trädgård redan gjort just detta. Sommar semestern ska bokas i kväll och vi har allt att se fram emot.

Godkväll mina vänner!

Här sitter jag nu vid middagsbordet mätt och belåten efter ännu en smarrig middag som min man lagat. Entrecote med tryffelsmör, smörkokta morötter med en stor fräsch grönsallad till. Mumsigt och söndags aktigt till max. Japp och så ett glas rött såklart.. Kan skatta mig lycklig till en så fin och matlagnings intresserad make;)

Idag har vi varit ute och tittat på några olika områden åt Täby hållet för att orientera oss lite bättre ditåt. Stockholm är ju väldigt stort och det finns många områden som man ju inte känner till när man som vi letar ny bostad. Vi kan tänka oss allt från en ny lägenhet i stan till ett hus utanför stan. Men det är mycket som ska funka, priset, läget och pendlingsmöjligheter…allt måste vävas ihop så att det funkar för vår familj! Inte helt lätt faktiskt, bostads situationen här i Stockholm liknar ju ingen annan stad i Sverige och man kan liksom inte välja helt vart man vill bo. Gissar att det finns några som läser här i samma situation..

Just nu så bor vi ju så himla bra och jag älskar vår lägenhet, vi har nära till allt men på sikt måste vi ju flytta. Lite spännande och lite skrämmande också!

Några funderingar om framtiden denna söndag alltså..

IMG_4756IMG_4713


En söndagens jag i blått/ grått/mocka gillar verkligen den kombinationen. Känner att jag vill klä mig i ljusare färger nu när våren är i antågande och gärna i blått!


IMG_4736Ha nu en riktig toppenkväll mina vänner!!!

IMG_4746

Jeans-Gina Tricot // Topp-Valerie // Skor-Rizzo // Tröja-Samsö Samsö //Kappa-Valerie // Väska- Celine //Armband- Jane&Sophie // Solisar- Vintage

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hejsan ! Älskar linnet/tröjan med blå spetskant,var kan man köpa det ? Kan rekommendera Viggbyholm/Näsby park,så härligt ! Nära Roslagsbanan och nära havet. Lugnt men ändå nära stan med Roslagsbanan. Bor själv vid småbåtshamnen i Viggbyholm. Lycka till 🙂 kram !

 2. En gammal jobbarkompis till mig bor i Täby och det är så himla mysigt där. Men det tog lika lång tid att åka dit som till Västerås där jag bodde, ha ha! Hoppas ni hittar något som passar 🙂 kram /Mimmie

 3. Vad har du för kamera?

 4. Mysiga bilder! Undrar när din fina vår/sommarkollektionen kommer ut i din shop på nätet?!
  Fin tisdag!
  Kattis

  1. Hej, den ska vara uppe i mitten på den här veckan:)

 5. Rekommenderar Djursholm 🙂 mysigt, bra skolor o väldigt nära stan 🙂