Coqui Coqui

IMG_4263

God kväll fina vänner!

Hoppas allt är bra!

Här är jag ganska slut i kroppen efter två dagars intensiv träning. Känner att jag måste komma igång igen nu efter semestern att stärka min kropp efter allt slappande. Eller träna för själen som någon sa;) Så tycker jag det är bra att tänka att man faktsikt tränar för att må bra och orka mer med ett plus att man på samma gång även ser lite mer vältränad ut.

Hur som helst, det var ju några saker som jag missade i mitt förra inlägg för det är ju såå mycket man vill få med att något lätt glöms bort.

Nu har jag gått in och uppdaterat i förra inlägget så att det ni undrade över finns där 🙂

Ett annat tips som faktiskt är värt att dela med mig av är detta lilla smultronställe Coqui Coqui, detta parfymeri/ strandklubb/hotell som jag och min älskade man bara måste komma tillbaka till Tulum för. Hotellet tar tyvärr inte emot barn så det blir en kärleksresa på tu man hand någon gång i framtiden. Inte mig emot! Och jag säger bara wow vilket ställe!! Väldigt coolt och trendigt med alla rätt. Slow down möter high end på ett märkligt sätt som konstigt nog blir så rätt.

coqui coquiIMG_4271

Lyxiga hattar och svepande linnekläder, parfymer och smycken i deras eget namn. Man vill handla allt och bara mysa in sig i ett laid back easy life , promenera på stranden och svepas med i den vackra omgivningen. Hahah äsch ni förstår vad jag menar…hoppas jag i alla fall. So lovely att man svimmar lite. Åk dit!

IMG_4278

IMG_4279

Vackra hängmattor i alla hörn..och färgerna! monokroma och lugna..

IMG_4284

Gammal sten blandat med modernt glas.

IMG_4285

Strandklubben incognito, som man inte egentligen ser är väldigt anspråkslös men lyxig på en och samma gång.

Ha en mysig kväll nu och missa inte Tulum och Coqui Coqui om ni  har vägarna förbi.

Nu ska jag mysa i soffan till brasan som min man nyss tänt och ta mig ett glas rött och njuta av att vara hemma igen. Känns riktigt skönt fast jag saknar Mexicos väder…brrr var kallt idag!

Kram kram från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej, Gud vad härligt det ser ut! Jag och min man var i Playa Del C för 15 år sedan innan barnen. Skulle gärna åka tillbaka. Vilket charterbolag åkte ni med där man kan hitta 1-veckas resa dit? Tycker de flesta brukar ha minimum 2v dit.

    Kram Maria