En regnig dag


IMG_4012

Hello,

Herreguuud vad det regnade härom dagen!! Har nog nästan inte varit med om ett sådant skyfall förut. Det fullständigt vräkte ner och vattnet forsade ner från vår fina lilla ”hydda” som vi bor i här och vi kunde nästan inte höra vad vi sa till varandra. Men kanske så var det en välbehövlig paus från den starka solen och pool badandet för barnen.

Vi stannade inne hela dagen, tittade på filmer, åt godis och lekte med barnen inomhus i stället. Vi har även en jättestor terass utanför vårt rum där barnen kan springa och leka utan att störa någon.

IMG_4047

IMG_4022IMG_4020IMG_4032

Topp och kjol kommer från nya sommarkollektionen! Vitt, fräscht och somrigt!

IMG_4014


IMG_4091

Så mycket fina detaljer här!

IMG_4036

Dags att ge oss ut för att äta frukost. Känns som att vi äter dygnet runt här men maten är helt fantastisk här med tacos och frukter i en härlig mix.

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Ser helt underbart ut! Vad var det hotellet nu igen?

 2. Åh vad fina kläder! Är kjolen hellång eller vadlång? Riktigt snyggt i alla fall!!! Älskar spetsen kram och ha det underbart!!

 3. Oh vilka underbara bilder!!!
  Finns nya kollektionen ute till försäljning?! Otroligt fin topp samt kjol!
  Fin helg till er i paradiset!
  Kattis

 4. Hej.
  Härliga bilder från er semester.
  Du gör väldigt vackra kläder. Jag har för mig att du skrev för några månader sen att ni skulle göra en serie med något billigare kläder också. Stämmer det eller rör jag ihop det ned någon annan?
  Hälsningar trogen läsare, Emma

  1. Hej Emma, ja det stämmer, vi har en hel del plagg som är billigare nu än förut:) Titta in i butiken på Mood så hittar du t shirts, tröjor och annat till bra priser! Dock inte H M priser pga att vår tillverkning till störstadelen är i EU. Men bra ändå tycker jag! Kram

 5. Hej.
  Tack då förstår jag. Vad kul. Synd att jag inte bor i Stockholm då.
  Får försöka hinna med ett besök när jag är uppe i jobbärenden senare i vår.
  Ha en skön söndag / Emma