Lazy days..

IMG_3612

Godmorgon!

Ja man kan ha det värre. Dagarna börjar ungefär likadant här, vi vaknar tidigt runt fem av att Leonie vill äta. Sen somnar hon om och vi andra som är vakna tittar på film och myser i sängen en stund innan vi går upp och äter frukost och njuter av soluppgången.

IMG_3647

Det finns allt man kan tänka sig! Färsk frukt och färskpressade juicer och smarriga små bakverk.

IMG_3650

IMG_3653

IMG_3682


Det är så vackert att bara promenera runt i omgivningarna här, det är så grönt och massor av palmer och kaktusar överallt. Har en ny fin strandklänning från Love Forever i crochet som passar perfekt här. Härlig att bara slänga på sig när man ska gå och bada eller äta frukost eller lite när som;)

IMG_3730


IMG_3710IMG_3715

Äntligen får favvo baddräkten användas!! Jippi!! Så söt och cool på samma gång tycker jag. Men så är ju Stella Mc Cartneys barnkläder så snygga att man till och med vill ha dom själv! Hittade den här hos Babyshop.se.

IMG_3738IMG_3770

Min lilla mermaid som befinner sig mer under vatten än över! ALLA vill fota detta lilla havsdjur…hahahaha. Måste hålla med att det ser helt fantastiskt ut att se henne simma runt med sin fena. Nicoletta köpte den i Miami när hon var där med sin pappa i somras för er som undrar. Världens bästa badleksak för en blivande tweenie;)

Nej, nu måste vi börja dagen här. Solen är påväg upp och jag börjar bli riktigt hungrig!! Dags för frukost.

See you!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Herregud va härligt det ser ut! Helt ofattbart! NJUT NJUT NJUT! Stor kram!/S

  1. Inte svårt att njuta här!!

 2. Hej
  Härligt ni har det
  Vi ska snart till Mauritius och då skulle den fina strandklänningen passa
  Vart kommer den ifrån?
  / Carina

  1. Den kommer från Love Forever och länk finns i inlägget:) härligt med Mauritius☀️

 3. Men åhh vilken cool liten mermaid förstår hon blir fotad ♡ Vi åker till Miami om en månad, måste bli ett mermaidinköp till min tweenie, vet du möjligtvis var/butik den är inköpt? Njut semestern, ser underbart ut ♡ kram Anna

 4. Hej finaste Valerie!!! Ni ser ju ut att ha det fantastiskt!!!! Åh du är superfin i Johanna dress!!! Så glad för att du gillar den! Stor kram och ha det alldeles underbart <3