Checkat in

IMG_3517

Ett härligt fruktfat och en kyld flaska champagne stod och väntade på rummet när vi kom fram. Lyxigt och välkomnade!

Godmorgon!

Eller ska man säga godnatt? här är klockan 05.30 och vi har redan varit vakna i minst en timme. Vi försöker att få barnen att komma in i rätt tid och även oss själva såklart. Så vi vaknar tidigt på morgonen och är jättetrötta på kvällen, ungefär som förväntat då vi är sex timmar efter här!

 I går var vi så trötta efter den långa resan så vi försökte bara orientera oss och lära känna omgivningarna på hotellet och i den lilla staden Playa del Carmen, där vi bor. På kvällen var vi en sväng ner på stan och hamnade på en jättemysig restaurang och åt ceviche, guacamole och drack smarriga mohjitos ( min favoritdrink!) Tittade på folk och köpte handgjorda färg glada armband till barnen.

Här är verkligen såå fint och barnen älskar det! Maten är underbar och klimatet, stranden ja allt. Hotellet är so lovely med alla mysiga pooler och frukosten med massor av färsk frukt to die for.

Vi klarar oss bra här kan man säga. Ska bara få ordning på sömnen så är vi på banan.

IMG_3553

IMG_3525


 På terassen finns det sköna hängmattor, ser så härligt ut när barnen myser i dom.

IMG_3528

Och så finns det gungor vid ena poolen!

IMG_3564

IMG_3581

IMG_3599IMG_3562Strax dax för frukost då, vi är först på plats kl 07.00. Vi är i alla fall inte rädda att inte maxa tiden här i alla fall och soluppgången är ju magisk:)

Vi ses igen lite senare.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Mia Backteman Schlyter

  Hej Valerie! Jag har följt din blogg länge och tycker så mycket om den och den känsla du förmedlar. Jag blir så nostalgisk när jag ser dina underbart fina små döttrar, själv har jag tre vuxna döttrar nu. Det är också fantastiskt!
  Fortsätt njut i ert soliga paradis, kram Mia

  1. Hej, vad roligt att höra:) stor kram till dig

 2. Ser magiskt ut! Så sugen på Mexico ska följa alla inlägg och rapporter. Njut!! Kram Nina

 3. Underbart!
  Tack för för att vi får följa med på er resa. Ser fram emot nästa inlägg 🙂
  Kram och njut av sol värme.

 4. Oh så underbara bilder! Riktiga vykort!
  Fortsatt fin resa!
  Kattis

 5. Hej! Ser härligt ut! Funderar själv på att resa till Mexico. Hur gick den långa flygresan med barnen? Har du med mat och blöjor hemifrån till lilla tjejen eller köper du på plats? /S

  1. Hej! Tack! Jo men det gick ok. Det är lite tungt att bära lilltjejen i famnen men vi turades om så det fukade. Vi tog med blöjor till de första dagarna och mat till alla dagar. Hade med oss 10 kg i mat, gröt och blöjor!! Men allt går bara man vill så åk säger jag!:)