And off we go..

IMG_3513

Känslan när allt är packat, barnen står fnittriga vid dörren i tunna kläder ( trots vintern ute) och alla bara är så östa och glada över att få komma iväg. Den känslan är ju bara bäst.

God förmiddag!

Ja, snart är vi alltså påväg. Väskorna är packade och vi ska bara svänga ihop en snabb lunch innan vi ger oss av. Vi kommer att åka i god tid för baranen älskar att vara på flygplasten och fika och titta runt innan vi lyfter mot Mexico!

Inte lite saker man måste ha med sig när man har en liten bebbe. Phu.

Har packat med oss massor av mat till Leonie säkert minst 10 kg mat för att vara på den säkra sidan. Visst finns det säkert att köpa där men hon har ju sina favoriter och det känns säkrare för oss. Vi tar inte med vår stora Britax vagn utan en mindre sulki som man kan fälla och som varit med ett tag. Bilstolen tar vi också med för vi planerar att åka på utflykt och titta på sköldpaddor och snorkla..

Ska bli så mysigt!!

Nej, nu måste jag sätta fart här. Johan jobbar halva dagen så jag är ensam med kidsen;)

See you!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Trevlig resa!

 2. Oooh så härligt!! Vill veta ALLT om det hotellet med omgivning då vi själva funderar på Mahekal nästa vinter, hoppas du tar mycket bilder och visar oss 🙂

  Have a safe trip!
  Kram Catta

 3. Fly safe!

 4. Önskar er en riktigt härlig resa!!

 5. Jag var i Mexico för länge sedan, gick från El Paso över Rio Grande. Det stället är väl nu det farligaste i hela Mexico….Att ta med mina tre små dit vore otänkbart. De tre större….jag vet inte, kanske ännu farligare med tonårstjejer. Men jag antar att ni inte ska till de ”ruffs” delarna.

  1. Hej hej, nej vi är i Playa del Carmen och här känns säkert. Skulle inte våga åka om jag kännde mig otrygg! Kram

 6. Och språkpolis som jag är måste jag rätta mig själv här…”ruffa” skulle det stå, jäkla autocorrect!!
  A

 7. Hej!
  Vad är det för supersnygga skor?
  Hoppas ni har det underbart!
  Kram