Och barnen hänger me..

IMG_3465

IMG_3458IMG_3493

God eftermiddag vänner!

Oj, vad tiden rusar på nu! Bianca är hemma från dagis den här veckan ( orkade inte mer fler sjukdomar helt enkelt!). Vill ju att vi ska få vara friska på vår efterlängtade semester, på fredag åker vi nämligen till bra mycket varmare breddgrader. Garderober ska fixas och det ska packas till tre barn och mig själv. Jag som är sämst på att packa egentligen och alltid tar med mig för mycket. MEN, den här gången ska jag verkligen tänka efter exakt vad jag ska ha på mig dag som kväll.

Barnen är vaccinerade och myggmedel har inhandlats, passet är fixat och jobb håller på att avslutas. Japp, det är en del att göra men guuud så skönt det ska bli!

Nu ska jag byta om och sticka iväg på middag med våra Valerie-tjejer, vi harju nya lokaler och det ska vi fira i kväll!

Keep you posted!

Leonie och Biancas underbara klänningar kommer från Babyshop.se och är från Petit Bateau och Noa Noa!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *