Bland blommor & lite nytt


IMG_3389

IMG_3390

IMG_3413

Man ser nästan hur trötta och svullna mina ögon är! Blev verkligen skillnad lite senare på kvällen.

IMG_3392

IMG_3396

IMG_3404

IMG_3405

Min fina vän Anna och hennes son Dante.

IMG_3410


IMG_3415

IMG_3430

IMG_3434

Hej mina vänner:)

Nu är jag tillbaks igen!

I går var jag på en mysig pressdag ute på Ulriksdal som pr byrån Per Pr ordnande. Min vän Lotta som äger byrån hade bjudit in mig och min vän Anna med barn för att njuta av lite härlig inredningsinspiration och en riktigt god lunch. Det var verkligen mysigt att promenera runt där bland allt vackert och bara vara.

Som ett lite extra treat så fick vi med oss ett fång nyplockade tulpaner hem, stort gilla på det!

Senare på kvällen var jag och fixade mina fransar, färgade brynen fick en härlig ögonmask på ett ställe dit jag alltid går. Kände mig som en ny människa när jag var klar och visst gör det verkligen skillnad att ta hand om sig själv någon gång då och då. Var även hos där för en Dermapen behandling för ett tag sedan som jag bara älskade! Kan varmt rekommendera detta stället!

Ok, ha en mysig fredagskväll nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej Valerie!

  Älskar din fina blogg och alla underbara plagg du gör 🙂

  Så lite nyfiken, är tröjan du har på dig något av ditt egna och finns att få tag på i Stockholm/webshopen just nu?

  Ha en fin lördag!

  Mvh Hanna

 2. Tack för en bra och inspirerande blogg! Undrar över de söta rosa koftorna dina barn har på sig på dessa bilderna, vart är dem ifrån? Letar efter liknande till min dotter:)

  1. Åh! Min tröja kommer från Maje, Biancas från Newbie och Leonies från Babyshop men minns inte märke

 3. Hej!

  Tack för din fina och inspirerande blogg! Vi ska ut och resa med en 6 månaders bebis. Tänkte fråga vad det är för paraplyvagn ni har och om ni är nöjda med den?