Nu kör vi!

_VIP8150

En happy jag:) foto av: Urica T

Godmorgon lördag!

Hur mår ni idag?

Idag känner jag mig så laddad och glad, älskar att jobba i vårt team där alla är så motiverade och engagerade och alltid vill göra sitt allra bästa!!

Love it.

Bara 3 dagar kvar till visning nu så den den här helgen kör vi in i kaklet! Alla modeller kommer förbi vårt showroom för att göra avprovningar, plagg ska sys till och kombinationer testas av. Musik ska korrigeras och skor ska väljas ut, hår och make ska provas och allt ska vara tipp topp innan allt är dags. Sen är visningen på 10 min! hahaha.

Men som sagt, jag älskar mitt jobb och även om allt är över snabbt så är det ju vägen dit och tiden efter som är lika härliga. Stunden när allt är över och vi andas ut, samlas för ett glas bubbel och firar ihop.

Hörde dessutom att Vouge ska komma och fota backstage, gissa om jag är nervös!

Nej, nuu ska jag hoppa i duschen, pussa mina barn och ge mig av.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *