Fredag!

IMG_3298

IMG_3301

Hej fredag!!

Med denna härliga och vår-fräscha fredags bukett önskar jag dig världens bästa fredag!!

Här har jag kommit hem sent från jobbet efter visningsplanering och ätit en smarrig middag med panerad kyckling och stor härlig sallad med ruccola, avocado och äpple. Nu har vi precis satt oss i soffan med vars ett ett glas rött och ska leta upp någon skön och avkopplande film att titta på.

Kanske du har något tips?

Ett stycke spegel ska få komma upp på väggen i helgen, kommer att bli väldans snyggt tror jag. Jag gick bara in till en glasmästare och beställde den, tog bara någon dag och var hur enkelt som helst att fixa. Vi ville ha en stor rund spegel och alla man hittar ute i butik är rätt så mycket mindre. Den här är så maffig med hela  90 cm i diameter och gör att solen skiner in även på väggen. Kan det bli bättre?;)

Längtar verkligen efter att få sätta upp den!

Ha nu en mysig kväll kära vänner.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Underbar bukett! Nu längtar man efter vår du.. Jag fann en ljuvlig minisyren att sätta i min helgbukett, väldigt fint.
  Kommer bli kanon med spegeln där, ovanför det sjukt fina skåpet, gud vad jag gillar det.

  Fin helg till dig!
  Kram

  1. Ja, man får lura in våren lite;) Ha en fin helg du med!! Kram

 2. Hej! Det kommer att bli väldigt fint med spegeln.Har själv tänkt mig en likadan.Har du tips på glasmästeri.(bor även jag i vasastan )Lycka till med din visning.Hälsningar och fin lördag/Karin

  1. Ja! Jag köpte på Allas som ligger på Tomtebogatan:) lycka till

 3. Tack snälla för ditt svar! Toppen,då kollar jag med dem/Karin