Ett vackert vykort till oss

24

Då och då får vi vara med på några av våra vackra brudars speciella dag sådär lite på håll och det är vi så glada för!  Den här bilden kommer från Hanna Brörkstedt som gifte sig i september förra åtet, tusen tack!

Hej mina vänner!

Idag har jag haft en lång dag. Samtidigt som vi jobbar för fullt med visningen så är det ju dags att börja på nästa kollektion. Tygmässan som vi brukar gå på varje säsong var idag så jag och Leonie tog oss dit och mötte upp min kollega Sophia.

Just nu så sitter jag och lyssnar igenom visningsmusiken och svarar på lite mejl. Jag är alltid delaktig i alla detaljer, allt ska ju återspegla och ge en känsla av det man tänkt sig och då är alla små saker viktiga.

Älskar den här tiden precis innan visning, tempot, energin och all spänning. Varje gång är unik men ändå den andra lik.

Den här gången kommer båda mina stora tjejer att följa med. Jag vill att dom ska få se vad jag gör och bli lika inspirerade som jag en gång blev när jag följde med mina föräldrar ut i mode världen..Kanske någon av dom är Sveriges framtida modeskapare 🙂

Nej, nu måste jag jobba vidare här.

Ha nu en mysig kväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. du verkar ha så himla fint jobb ju 🙂