About last night!

IMG_3288

IMG_3294

Leonie är så van att se mig i princip osminkad så igår när jag hade målat läpparna röda och samlat håret i en svans så kände hon inte igen mig. Förstod inte först vad det var med henne, ögonen såg frågande ut och underläppen darrade…. Lilla gumman!

Bonsoir!

Här har vi en lite trött tjej idag dvs jag! Men det är nästan helt självförvållat och samtidigt så härligt att ha varit ute på kul kväll heeelt själv. Det är fullt upp med visningsjobb just nu men jag gillar att ha mycket på gång samtidigt.

I går kväll hade Emilia De Poret och Ebba von Sydow bjudit in till en härlig och intim middag för att fira den svenska lanseringen av Rebelle som är en fantastisk webshop för andrahands designer väskor/ accessoarer och kläder. Måste säga att vilken bra idé! kommer absolut att titta in där ofta för att se vad som går att fynda.. Här hittar du den!

IMG_1274

Vi blev bjudna på en lyxig middag och sen var vi några stycken som gick vidare till Riche. Det blev några glas champagne och idag har jag varit sååå trött men gu vad kul vi hade och så mycket skratt. Helt klart värt det!!

IMG_1276

Blev hungriga igen så Niklas beställde pommes med bea;) Så gott.

Nej, nu måste jag lägga mig och vila. Dagen har gått i ett och när man har en liten bebis och en treåring är det inte mycket lugn men nu sover dom så jag ska sjunka djupt ner i soffan och relaxa.

Ses snart igen!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

  1. Hej, du är ju så vacker i den där lite strama stilen också, kanske vackrast:) Små barn ser tydligen ännu inte så bra, säkert håret som var annorlunda. Stackars liten, mammas röst men ser inte ut som mamma.

    En annan sak, har Valeries webbshop inte frakt till Finland (el. andra EU-länder)? Synd i så fall, för det var en sak jag skulle vilja beställa. Några webbshopar kan man maila till vad man vill ha så kan man antningen betala i förväg, eller få faktura. Är det möjligt hos Valeries tro? Kram, Annikki

  2. Söta lilla dockan! Va lik hon är dig nu!

  3. Vad fin toppen var som du har på dig! Var kommer den ifrån? Tack för en himla bra och inspirerande blogg 🙂

    1. Hela min outfit är från mig

  4. Hej! Var kommer den fantastiskt fina vita blusen från?

    1. Den är från mig:)