Hit ska vi!

3560457

Godmorgon lördag!

Snart ska jag iväg för att träffa min vän som ju ska gifta sig i sommar och hjälpa henne med brudklänning, jag ska ju vara tärna på hennes bröllop i sommar. Älskar att få gå på bröllop och ännu härligare är det ju att få vara en så nära del av allt det romantiska.

På tal om romantik:)

Så bär det ju snart iväg till Mexico, tjihooooo!! längtar verkligen efter att få komma i väg hela familjen. Skönt också att åka efter visningen där allt jobb är klart så att vi verkligen kan njuta och ha det skönt.

Mahekal-Beach-Resort-toom-2

Hit ska vi, Mahekal Beach resort i Playa del Carmen! Tycker att det ser väldigt härligt ut på bilderna, genuint och riktigt Mexikanskt!

Några av er har ju redan kommit med en massa tips men det är ju alltid kul med många tips så tipsa på, gärna om restauranger som ju är svårt att hitta annars.

Nej, nu ska jag fixa mig och ge mig ut!

Ses sen,

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Men gaaaah så härrrligt!! Våra vänner är där nu, in en månad.. avis!
  De åker runt lite, Cancun, Playa del Carmen, Tulum och kanske fler ställen. Ska bli superkul att höra vad det tyckte när de kommer hem, vi funderar också på att åka dit nämligen, fast kanske nästa eller om två år.

  Hinner vännerna komma hem innan ni åker så kanske jag hinner tipsa om deras favoriter 🙂

  Ha en fin lördagskväll!
  Kram Catta

 2. Pia Johannesdotter

  Hejsan Valerie! Låter galet skönt med sol och bad nu i kalla trista januari och februari, spännande att få följa med på bloggen hoppas jag?!? På tal om sol undrar jag vad dina Celiné solglasögon heter i modellen, de är så jäkla snygga tycker jag. Kram och ha en finfin söndag!

  1. Klart ni får följa

  2. Kollar solglasögonen, minns inte..:)

 3. Vad härligt med värme, skulle gärna byta med er

 4. Vad tokigt, råkade skicka halva meddelandet

 5. Åh vad härligt att åka till Mexico. Jag var där för två år sedan och hade det underbart. Vi bodde mellan Playa del Carmen och Tulum och åkte in till Tulum ett par gånger och gillade verkligen stämningen där. Var även på en fin djurpark/äventyrsland som heter Xcaret http://www.xcaret.com/ det passar bra med barnen.
  Själv bär det av till Mauritius om tre veckor 🙂

  Ha det så bra!